کارمزد کارت به کارت بین بانکی کارمزد کارت به کارت 10 میلیون کارمزد کارت به کارت درون بانکی جدول کارمزد کارت به کارت کارمزد کارت به کارت جدید

 

کارمزد کارت به کارت بین بانکی کارمزد کارت به کارت 10 میلیون کارمزد کارت به کارت درون بانکی جدول کارمزد کارت به کارت کارمزد کارت به کارت جدید  کارمزد کارت به کارت 99 کارمزد کارت به کارت ملی به ملی کارمزد کارت به کارت با آپ

ابزار وبلاگ اخبار:

کارمزد کارت به کارت و سایر خدمات بانک‌ها از اول آذرماه افزایش پیدا می‌کند. آنطور که در بخشنامه بانک مرکزی آمده حداکثر کارمزد خدمات بانکی به‌طور متوسط تا ۲۰ درصد نسبت به بخشنامه قبلی افزایش دارد. همچنین در بخشنامه جدید برخی خدمات بانکی که قبلا به صورت رایگان انجام می‌شد، کارمزد جدید در نظر گرفته شده که از جمله آن‌ها می‌توان به پرداخت قبوض، صدور رمز جدید کارت بانکی، انتقال وجه ساتنا و پایا، پرینت ریز حساب و همچنین بازدید از صندوق امانات بانک‌ها اشاره کرد.

کارمزد صدور کارت و تغییر حضوری رمز کارت
خبر خوبی برای فراموش‌کار‌ها نداریم. چه آن‌هایی که کارتشان را گم می‌کنند، چه آن‌هایی که رمز کارتشان را دائم فراموش می‌کنند، با بخشنامه جدید بانک مرکزی باید کارمزد بیشتری پرداخت کنند. براساس این بخشنامه هزینه صدور کارت از پنج هزار تومان به شش هزار تومان افزایش پیدا کرده است. البته کارت هدیه، بن‌کارت و کارت خانواده هزینه کمتری دارد و سه هزار تومان برای آن‌ها کارمزد دریافت خواهد شد. در کنار این موضوع، صدور رمز جدید برای کارت‌های بانکی هزار تومان کارمزد دارد. پیش از این دریافت رمز جدید هزینه‌ای نداشت. هر کارت بانکی با یک حساب ارتباط دارد. کسانی که می‌خواهند حساب جدیدی را به کارت بانکی‌شان متصل کنند، به ازای هر حساب هزار و ۸۰۰ تومان کارمزد پرداخت خواهند کرد. همچنین تغییر حساب اصلی کارت سه هزار تومان کارمزد دارد. اعلام مانده کارت پیش از این ۱۰۰ تومان کارمزد از حساب کم می‌کرد و از آذرماه این رقم ۱۲۰ تومان محاسبه خواهد شد. همچنین استعلام ۱۰ گردش آخر کارت ۱۵۰ تومان کارمزد داشت که در بخشنامه جدید به ۲۴۰ تومان افزایش پیدا کرده است.

کارمزد پیامک تراکنش بانکی
اگر کارت بانکی با تراکنش پایین دارید، لازم نیست مثل همه کارت‌ها سالانه آبونمان پیامک پرداخت کنید. پیش از این برای فعالسازی پیامک تراکنش‌های کارت، بانک سالانه مبلغی را از حساب مشتریان کم می‌کرد. این مبلغ هر سال تغییر می‌کند و برای امسال ۱۵ هزار تومان در نظر گرفته شد. در بخشنامه جدید بانک مرکزی در کنار پرداخت آبونمان سالانه، روش دیگری برای کارمزد پیامک بانکی در نظر گرفته شده که به ازای هر پیامک ۳۰ تومان کارمزد دریافت می‌شود. انتخاب با مشتری است که سراغ پرداخت کارمزد ۳۰ تومانی برود یا آبونمان سالانه پرداخت کند. کارت‌هایی که در سال کمتر از ۵۰۰ تراکنش دارند، احتمالا انتخاب روش کارمزد ۳۰ تومانی به ازای هر پیامک به‌صرفه‌تر باشد.

کارمزد انتقال پول کارت به ‍‌کارت
بر اساس بخشنامه جدید بانک مرکزی، کارمزد کارت به کارت از ۵۰۰ تومان به ۶۰۰ تومان افزایش پیدا کرده است. این کارمزد برای مبالغ کمتر از یک میلیون تومان دریافت می‌شود و برای مبالغ بالاتر، ۲۴۰ تومان به ازای هر یک میلیون تومان به مبلغ کارمزد اضافه می‌شود. با این حساب کارمزد کارت به کارت تا یک میلیون تومان ۶۰۰ تومان، یک تا دو میلیون ۸۴۰ تومان، دو تا سه میلیون هزار و ۸۰ تومان، سه تا چهار میلیون هزار و ۳۲۰ تومان، چهار تا پنج میلیون هزار و ۵۶۰ تومان و پنج تا شش میلیون هزار و ۸۰۰ تومان است. توجه داشته باشید که سقف انتقال وجه کارت به کارت چند ماهی است از سه میلیون تومان به شش میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

کارمزد انتقال پول ساتنا و پایا
ساتنا و پایا، سامانه‌های انتقال پول محبوب برای حسابدار‌ها دیگر رایگان نیستند. پیش از این برای انتقال وجه بدون کارمزد خیلی‌ها از ساتنا و پایا استفاده می‌کردند. تفاوتشان اینجاست که ساتنا برای مبالغ بالاتر از ۵۰ میلیون تومان استفاده می‌شود. هر دو این سامانه‌های انتقال وجه پیش از این رایگان بود و با بخشنامه بانک مرکزی برای این روش انتقال پول هم از مشتریان کارمزد دریافت می‌شود. کارمزد انتقال وجه پایا حدقل ۲۰۰ تومان است و یک صدم درصد مبلغ تراکنش در نظر گرفته می‌شود. با این حساب برای انتقال تا سقف دو میلیون تومان، ۲۰۰ تومان کارمزد و برای مبالغ بیشتر، یک صدم درصد مبلغ تراکنش در نظر گرفته می‌شود. سقف این کارمزد دو هزار و ۵۰۰ تومان است که از تراکنش‌ها با مبالغ ۲۵ میلیون تومان دریافت می‌شود. این کارمزد برای دستور پرداخت انفرادی است. پایا امکان پرداخت گروهی هم دارد. برای واریز گروهی بالای ۱۰ نفر، کارمزد ۱۰۰ تومانی به ازای هر واریز اضافه می‌شود. کارمزد ساتنا دو برابر پایا است. طوری که برای تراکنش ساتنا کارمزد دو صدم درصدی در نظر گرفته شده است. این کارمزد کف ندارد، اما حداکثر آن ۲۵ هزار تومان است. به این معنا که برای مبالغ بالاتر از ۱۲۵ میلیون تومان کارمزد بیشتر دریافت نمی‌شود.

با وجود اینکه ساتنا و پایا دیگر رایگان نیستند و برای انتقال وجه از مشتریان کارمزد دریافت می‌شود، اما همچنان مبلغ کارمزد پایا بسیار کمتر از کارمزد کارت به کارت است. همچنین پایا سقف بالاتری نسبت به سقف شش میلیونی کارت به کارت دارد. برای مثال اگر بخواهید سه میلیون تومان پول کارت به کارت کنید، کارمزد آن هزار و ۸۰ تومان است، در حالی که از طریق پایا با کارمزد ۲۰۰ تومانی می‌توانید این مبلغ را جابه‌جا کنید. به خصوص که در بخشنامه جدید، کارمزد انتقال وجه کارت به کارت ۲۰ درصد افزایش داشته است.

کارمزد پرداخت قبوض
پرداخت قبض از دیگر مواردی است که در بخشنامه جدید برای آن کارمزد در نظر گرفته شده. پیش از این پرداخت قبض چه به صورت حضوری و چه به صورت غیرحضوری کارمزد نداشت و به صورت رایگان انجام می‌شد. در این بخشنامه برای دریافت حضوری قبوش آب، برق، گاز، تلفن ثابت و همراه، شهرداری، راهنمایی و رانندگی و موارد مشابه آن، کارمزد دو هزار و ۴۰۰ تومانی دریافت می‌شود. همچنین پرداخت قبوض به صورت غیرحضوری ۱۲۰ تومان به ازای هر قبض کارمزد دارد.

همچنین بخوانید:

مدیریت منابع انسانی آرین قلی پور اقتصاد خرد محسن نظری روش تحقیق در علوم رفتاری زهره سرمد چگونه باسنی بزرگ داشته باشیم خرید بک لینک خرید رپورتاژ آگهی کد جدول لیگ برتر برای وبلاگ کد ابزار اوقات شرعی برای وبلاگ کد متن متحرک برای وبلاگ کد جستجوگر گوگل برای وبلاگ نتایج زنده فوتبال دانلود سریال جیران کتاب صوتی قدرت عادت کتاب صوتی هنر شفاف اندیشیدن کتاب صوتی مردی به نام اوه خرید بلیط هواپیما عکس تاریخ امروز

کارمزد صدور و خدمات چک
اگر بخواهید از بانک چک رمزدار برای انتقال پول بگیرید، هزینه کارمزد صدور هر فقره چک شش هزار تومان است. پیش از این کارمزد صدور چک بانکی پنج هزار تومان بود. تفاوتی ندارد چک بین بانکی باشد یا نه، در هر صورت کارمزد آن همان شش هزار تومان است. همچنین برای صدور چک المثنی هم به ازای هر فقره شش هزار تومان کارمزد در نظر گرفته شده است. ابطال چک هزار و ۲۰۰ تومان کارمزد دارد. به علاوه، رفع سو اثر چک برگشتی برای حساب‌های جاری به ازای هر فقره ۱۲ هزار تومان هزینه خواهد داشت. این کارمزد قبلا ۱۰ هزار تومان بود. صدور دسته‌چک برای حساب‌های جاری به ازای هر برگ ۲۰۰ تومان در کنار هزینه تمبر در نظر گرفته خواهد شد. پیش از این صدور دسته‌چک به ازای هر برگ ۱۲۰ تومان بود که در بخشنامه جدید ۶۶ درصد افزایش داشته است.

کارمزد صندوق امانت بانک‌ها
کارمزد صندوق‌های اجاره‌ای که بعضا آن را به نام صندوق امانت بانک‌ها می‌شناسیم، بر اساس ابعاد صندوق هر بانک محاسبه می‌شود. حداقل مبلغ اجاره صندوق امانات ۶۰ هزار تومان در سال و مبلغ ودیعه هشت برابر اجاره‌بها و حداقل ۴۸۰ هزار تومان است. برای صندوق‌های بزرگتر از پنج هزار سانتی‌متر مکعب، به ازای هر سانتی‌متر ۱۲ تومان به مبلغ اجاره و ۹۶ تومان به مبلغ ودیعه اضافه می‌شود. این ارقام نسبت به گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته است. برای درک بهتر این رقم، پنج هزار سانتی‌متر مکعب معادل اندازه یک صندوق ۱۰ در ۲۰ در ۲۵ سانتی‌متر است. هر بار استفاده از صندوق امانات بانک‌ها پیش از این رایگان بود و با مصوبه جدید بانک مرکزی بانک‌ها می‌توانند به ازای هر بار مراجعه به صندوق امانات هزار تومان از مشتری کارمزد بگیرند. در صورت گم کردن کلید صندوق، هزینه مربوط به قفل‌ها و کلید‌ها در کنار ۱۲ هزار تومان کارمزد از مشتری دریافت می‌شود. پیش از این، کارمزد مفقودی کلید ۱۰ هزار تومان بود.

کارمزد ارزیابی اموال
مبلغ کارمزد برای ارزیابی ماشین‌آلات و کالا، املاک و ساختمان، مزارع و باغ‌ها تا ۵۰ میلیون تومان ۱۸۰ هزار تومان در نظر گرفته شده و برای مبالغ بالاتر تا سقف هشت میلیارد تومان، دو در هزار مبلغ ارزیابی شده کارمزد دریافت می‌شود. برای مثال ارزیابی یک خانه یک میلیارد تومانی، ۱۸۰ هزار تومان به علاوه یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان کارمزد محاسبه می‌شود. البته اگر تعرفه کارشناسان رسمی دادگستری کمتر از این رقم باشد، کارمزد معادل همان تعرفه کارشناسان رسمی در نظر گرفته خواهد شد. برای تسهیلات جعاله مسکن، کارمزد ارزیابی و بازدید خانه، ۴۸ هزار تومان تعیین شده است.

جدول تغییرات کارمزد کارت به کارت ۹۹
خدمات بانکی
توضیحات

قالب آماده فروشگاهی + آموزش صفر تا صد رایگان
کارمزد جدید
کارمزد قبلی
کارت به کارت
تا یک میلیون تومان
۶۰۰تومان
۵۰۰تومان
کارت به کارت
یک تا دو میلیون تومان
۸۴۰تومان
۷۰۰تومان
کارت به کارت
دو تا سه میلیون تومان
هزار و 80تومان
۹۰۰تومان
کارت به کارت
سه تا چهار میلیون تومان
هزار و 320تومان
هزار و 100تومان
کارت به کارت
چهار تا پنج میلیون تومان
هزار و 560تومان
هزار و 300تومان
کارت به کارت
پنج تا شش میلیون تومان
هزار و 800تومان
هزار و 500تومان